Alim na sajmu Grafima 2023

12. 10. 2023. IGEPA Alim


Grafička industrija okuplja stručnjake, kompanije i entuzijaste na sajmu Grafima, a 2023. godina nije bila izuzetak. Ovaj značajan događaj održan je u Beogradu, privlačeći posjetioce iz različitih djelova svijeta. Jedna od kompanija koja je sijala na ovom sajmu bila je firma Alim.

Firma Alim svojom dugogodišnjom prisutnošću u grafičkoj industriji stekla je reputaciju pouzdanog partnera. Na ovom sajmu, Alim je pokazao svoj portfolio proizvoda i usluga na dva različita štanda. Prvi se nalazio na štandu kompanije Epson, lidera u oblasti štampe i vizuelnih rešenja. Ova saradnja omogućila je Alimu da pokaže svoju stručnost u oblasti štampe visokog kvaliteta, uz korišćenje Epsonovih naprednih tehnologija.

Drugi štand kompanije Alim bio je u saradnji sa Igepa Pako, distributerom papira i grafičkih materijala. Na ovom štandu, posetioci su mogli videti raznoliku paletu grafičkih materijala, inkjet i offset papira, kao i drugih proizvoda neophodnih za uspješno poslovanje u grafičkoj industriji.

Alim se nije zaustavio samo na izlaganju proizvoda. Tokom sajma, njihovi stručnjaci održali su brojne prezentacije i radionice, djeleći svoje znanje i iskustvo sa posjetiocima. Ovo je bila odlična prilika za učenje i razmjenu iskustava među profesionalcima.

Sajam Grafimu 2023 predstavljao je izvanrednu priliku za Alim da se poveže sa partnerima, stekne nove klijente i produbi svoje veze sa postojećim saradnicima. Njihova prisutnost na štandovima Epsona i Igepa Pako omogućila je kompaniji da pokaže svoju sveobuhvatnu podršku i širok spektar rešenja za grafičku industriju.

Ovaj sajam je još jednom potvrdio da je Grafima vodeći događaj u industriji i platforma za inovacije, razmjenu znanja i uspostavljanje poslovnih veza.

Alim je ostavio značajan trag na ovom događaju, pokazujući svoju posvećenost i liderstvo u grafičkoj industriji.