(FOTO) Održan prvi sajam Print21 u Sarajevu!

19. 03. 2023. IGEPA Alim


Sarajevo je bilo domaćin sajma PRINT 21, koji je privukao veliki broj posjetitelja iz Bosne i Hercegovine, ali i iz cijele regije. Sajam je održan u periodu od 15. i 16. 3. 2023. godine u prostoru hotela Radon Plaza u Sarajevu.

Na sajmu su se predstavili brojni izlagači iz oblasti grafičke industrije, printa i dizajna, a posjetitelji su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i trendovima u ovoj oblasti.

Tokom trajanja sajma, organizovane su i brojne radionice i predavanja na kojima su se prisutni mogli dodatno educirati o novim trendovima u grafičkoj industriji i dizajnu.

Firma Alim je bila jedan od izlagača na nedavno završenom sajmu PRINT 21 u Sarajevu, gdje je predstavila najnovije mašine i opremu iz oblasti grafičke industrije. Među predstavljenim mašinama su bile i neke od najpopularnijih i najkvalitetnijih brendova u ovoj industriji, uključujući Roland, Epson, Summa, Siser...

Roland, kao jedan od najpoznatijih proizvođača štampača i rezača, privukao je posebnu pažnju na sajmu. Firma Alim predstavila je najnovije modele Roland mašina, koji su opremljeni sa najmodernijim tehnologijama za visokokvalitetni ispis i rezanje različitih materijala.

Epson, drugi brend koji je predstavljen na sajmu, je također bio među najtraženijim mašinama za ispis visokog kvaliteta. Firma Alim je izložila nekoliko najnovijih Epson modela, koji su opremljeni najnovijom tehnologijom za precizan i kvalitetan ispis.

Summa, treći brend koji je predstavljen, je proizvođač rezača i mašina za obradu materijala. Firma Alim je izložila najnoviji Summa model, koji je opremljen najsavremenijom tehnologijom za precizno i brzo rezanje materijala.

Svi izloženi brendovi su izazvali veliko interesovanje među posjetiteljima sajma, a firma Alim je dobila pozitivne reakcije i pohvale za kvalitetu i inovativnost mašina koje je predstavila.