Štampajte na Roland LEF i LEC printerima

18. 02. 2022. IGEPA Alim


Moguće je printati na skoro svemu, a posebno je važno da uz pomoć savremenih mašina za digitalnu štampu možete štampati 1 komad određenog proizvoda. Nisu više neophodni veliki tiraži, bukvalno je moguće štampati samo 1 komad nekog proizvoda u dizajnu koji vi želite. Ne samo da je moguće prosto štampati na predmetima, već sada možete štampati i specijalnim efektima, koji vašu grafiku podižu na novi nivo i daju joj ekskluzivitet jedinstven vama. Nećete znati da li printano ili stvarno!

Vi odredite koliko košta proizvod koji štampate, a ne tržište. Roland UV printeri koriste u punom svom potencijalu, mogućnosti su neograničene. Instalacija printera u konfiguraciji sa lakom vam širom otvara vrata jedinstvene, ekskluzivne personalizacije (lak, reljef), gdje vi kupcu možete da ponudite proizvod kakav ni on sam nije očekivao da može da dobije, a koji ujedno možete da naplatite mnogo više nego nešto klasično, što može da uradi bilo ko.

Najpoznatije i najprodavanije mašine za takozvane “gadget” aplikacije, odnosno za štampu suvenira, reklamnog materijala itd. su mašine Roland LEF serije, koja dolazi u tri modela (dimenzije) – LEF-12i, LEF2-200 i LEF2-300. Običan reklamni materijal (rokovnik, olovka, privezak itd.) jednim printom postaje ekskluzivna personalizovana uspomena, koju će svako od nas čuvati sa posebnom pažnjom.

Za produktivniju i prije svega štampu većih predmeta, za koje vam je potrebna veća radna ploča Roland je nedavno izbacio svoju najnoviju UV seriju LEC2-S seriju flatbed printera. Niste više ograničeni dimenzijama LEF printera, sada možete dati izuzetni kvalitet i novu vrijednost i većim predmetima, pogotovo raznim pločastim materijalima. Najvažnija stvar u svemu što vam ova tehnologija omogućava personalizaciju u izuzetno visokom kvalitetu, sa jedinstvenim efektima, a sve to na samo 1 poručeni komad, gdje je cijena štampe među najzanemarljivijom u grafičkoj industriji.